Recepta de Nadal: Galetes de gingebre sense sucre

Avui us portem una recepta ideal per fer amb els més petits de la casa aquests dies de Nadal: Galetes de gingebre sense sucre! Segur que agradaran a grans i petits! Som-hi comencem!

Què necessitem?

Com ho preparem?

  1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà.
  2. Quan la mescla sigui consistent i homogènia, estenem la massa en una superfície plana amb l’ajuda d’un corró i la tallem amb les formes desitjades. Podem utilitzar talladors de galeta amb formes divertides o nadalenques.
  3. Un cop tinguem les tinguem tallades, les col·loquem al forn sobre una safata coberta amb paper vegetal i les deixem entre 10 i 12 minuts a 180 °C.
  4. Esperem que es refredin i ja les podem servir!

Una recepta de worldwide.borges.es
Fotos de minimalistbaker.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .